Inte bara golf, utan även 
dans & underhållning

Home Resefakta Kontakt/Bokning Bilder Entertainer Gästbok Resmål Resultat Kommande Resa
DEREK HUDSON

Derek är engelsmanen som har bott i Sverige i drygt 30 år. Han var sångare i det engelsk-svenska bandet Scafell Pike mellan 1972 och 1983.
Derek uppträder nu som solo-artist med en repertoar som täcker det mesta från Beatles till Bellman. Han har uppträtt flera gånger på vis-festivaler
LALLA HANSSON 

Behöver egentligen ingen presentation , har medverkat i grupperna Fabulous Four , Idolerna samt har stora framgångar som soloartist, med hits som Anna och mej och Dagny.
Inledde sin karriär 1962 som sångare och basist i The Sharks, vilka senare blev Fabulous Four. Första listettan var Puff the magic dragon.
Genombrottet som soloartist kom 1971 med Anna Och Mej – (Me And Bobby McGee med svensk text) som toppade både Tio I Topp och Kvällstoppen.
Lalla Hansson framträder med sin gitarr och är med sin karakteristiska röst mycket uppskattad vart han än är. 
Hemsida
: http://lallahansson.dinstudio.se/


 Mats Heliosson - Lars "Valle" Wallin

DON GUSTAVOS PÅGAR

Lars "Valle" Wallin och Mats Heliosson
På "himmaplan" i Skåne figurerar dom i olika band som
Delta Boys , The Beagles , Floyd m.fl.
Dom kör gamla och nya goa låtar med en härlig spelglädje som smittar av sig. Mats är en känd gammal Corfuresenär som har varit med på resorna ett antal år och även jobbat som musiker på Corfu Holiday Palace.
Mats säger: "Det här är nog det roligaste man kan göra som musiker, man träffar andra trevliga musiker som man kan lira ihop med och dessutom träffar man alla trevliga "golfare" och alltihop i en fantastisk miljö."


 Lars-Göran Aasa - Bo Persson

THE ALL SÅNG BOYZ

All och ball-sång i dur och skur, låtar ni trodde ni glömt.
Bara hits, om vi inte kan dom - spelar vi dom i alla fall!!
De gjorde premiär på vårresan 2009. 
Dessa killar har skapat "Corfulåten" som hörs i vinjetten.
JUMP 4 JOY

De beskriver konceptet som "energisk musikunderhållning med tydliga New Orleans-influenser", och har gjort över 3000 föreställningar med stående ovationer i Paris, Moskva, London, New Orleans, Berlin och Helsingfors.
Gruppen leds av Ulf Sandström och Bo Gustafsson.
Bandet Jump 4 Joy uppträder vanligtvis som ett band med trummor (Kenneth Björklund) och bas (Surjo Benigh) på klubbar, konserter och festivaler.
Du får inte missa denna unika grupp, var beredd på något utöver det vanliga.
Hemsida: http://www.jump4joy.se     Klipp på You Tube:  Klicka Här
BARBRO "LILL-BABS" SVENSSON

Hon debuterade på scen som 14-åring hemma i Järvsö. En av Sveriges mest folkkära artister. 1959 slog hon igenom som schlagersångerska med "Är du kär i mej ännu Klas-Göran" som såldes i 125.000 ex. och som hon också fick en guldskiva för 1960. Lill-Babs har även medverkat i sex svenska filmer och ett tiotal tyska långfilmer, framträtt som programledare i TV samt som musikalartist, t.ex. i "Annie Get Your Gun" Deltog som Sveriges representant i schlager-EM 1961 med "April april" och kom på 14:e plats.
Hittills har Lill-Babs släppt hundratals skivor, legat på svensktoppen i hundra veckor, gjort massor av bejublade shower och turnéer både i Sverige och utomlands, tv-shower, intervjuer, reportage... Ja, listan är lång och den är inte slut än.  Hemsida: http://www.lill-babs.com/
THE SHANES

1963 i Toulluvaara utanför Kiruna startades Shanes av Tommy Wåhlberg tillsammans med Tor-Erik Rautio, Staffan Berggren och Svante Elfgren. Skivdebuten med Gunfight Saloon hamnade både på tio i topp och kvällstoppen.1964 kom Lennart Grahn med i bandet och med det kom bandets första listetta med låten Let me show you who 
i am. Efter det har det funnits otaliga hits som t.e.x. Caramia 
Can i trust you, Chris craft no.9 m.fl. På senare tid svensktoppshiten Vem får följa dig hem. Shanes har fortsatt att spela den glada musiken från 60-talet under mottot ”Inte en enda onödig låt”.
Artister som Lalla Hansson, ”Burken”, Svenne Hedlund m.fl. dyker upp då och då.
    Läs mera "Shanes idag"
DON GUSTAVO HIMSELF

Lyssna på sånger från Corfu av och med Don Gustavo. 
OBS tar en liten tid att ladda sidan  Klicka här
Home Resefakta Kontakt/Bokning Bilder Entertainer Gästbok Resmål Resultat Kommande Resa