Don Gustavos Golfresor 

Sveriges mest prisvärda golfresor
Boka våra populära golfresor med kvalité
på både hotell, resa och banor

        

 
 Priset:
Så länge vi ger våra gäster mest för pengarna, så länge fyller vi våra flygplan.

Organisationen: Don Gustavos Golfresor behöver sällan dela flygplanet med andra arrangörer. 
Vi är oftast 15-20 personer  i personalen som tillsammans skall försöka göra din resa till ett minne för livet. Tävlingsledare,  reseledare och musiker finns med hela din resa från start till mål.

Golfen: Är givetvis en viktig del på våra resor. Här finns allt från singel till 36´ plussaren. Gemensamt är att vi spelar golf för motion och har "oftast" väldigt kul på banan. En positiv, glad, generös och vänlig stämning är signifikativt för våra resor. Där Don Gustavo Cup för amatörer är grädden på moset!

Golfarna: Speciellt de som älskar musik och dans är oftast utåtriktade. En bidragande orsak att stämningen på våra resor upplevs som unik. Det är givetvis en fördel att tycka om musiken från det glada 60-talet. Boppers - Shanes - Lalla Hansson - Don Gustavos Pågar - Lasse Lindbom - Bill Öhrström - Frankie King - Janne "Loffe" Karlsson och sist men inte minst Derek Hudson har alla gett oss oförglömliga musikaliska minnen.

Gemenskapen: Är total. Omöjlig att känna sig ensam. En härlig blandning av äkta par - killgäng - tjejgäng och singlar med eller utan resekompis. Du kommer att träffa så många trevliga människor, så en bättre möjlighet till en lyckad reseupplevelse kan knappast fås. Urvalet av nya golfvänner är helt enkelt mycket större hos Don Gustavos Golfresor. Alla som inte anmäler ett eget lag (8 spelare) får redan innan vi åker nya golfkompisar, då vi lottar in er i andra lag och sitter lagvis på planet för att få god tid att lära känna sina "lagkamrater". Stort sett varje kväll har vi gemensamma middagar med dans och underhållning.

 

 

© Copyright 2010 Don Gustavos