Don Gustavos Golfresor 

Sveriges mest prisvärda golfresor
Boka våra populära golfresor med kvalité
på både hotell, resa och banor

        

 


 

Mats Ronander

Mats Ronander började redan som sextonåring i bandet 
Blues Quality, där han tog över som sångare efter att Peps Persspn slutat på grund av allvarlig sjukdom. Han var en av medlemmarna i bandet Nature, som gav ut några egna skivor och även kompade Ulf Lundell på en turné med en liveplatta som slutresultat. Ronander spelade även med på tre av Lundells studioalbum och gjorde några turnéer som gitarrist i Lundells band. I en av Ulf Lundells böcker citeras en Rats Monander.

Hans största soloframgång kom 1992 med singeln "Gör mig lycklig nu" och albumet Himlen gråter för Elmore James producerad av Max Lorentz. Han medverkade som sångare och gitarrist i Low Budget Blues Band som gav ut tre album. Ronander var även medlem i gruppen Grymlings, i vilken han ersatte Pugh Rogerfeldt.

Utöver detta har han varit verksam som studiomusiker, producerat bland annat Py Bäckmans genombrottsalbum Sista föreställningen 1983 samt spelat gitarr på låten "Wagon Wheels" på Kikki Danielssons album Första dagen på resten av mitt liv 2011, turnerat med ABBA i USAoch spelat huvudrollen i filmatiseringen aa Ulf Lundells roman Sömnen. Gästartist hos Robert Wells Rhapsody in Rock, turnerat med The Refreshments, turné med The Original ABBA Orchestra under våren 2007 och samarbete med Ted Gärestad.

Hemsida: Klicka här:
Klipp på You Tube: 
Klicka Här

Tillbaka till startsidan

 

© Copyright 2010 Don Gustavos