Don Gustavos Golfresor 

Sveriges mest prisvärda golfresor
Boka våra populära golfresor med kvalité
på både hotell, resa och banor

        

 


Don Gustavos Golfresor har på nåt konstigt sätt lyckats locka till sig Sveriges gladaste golfare.
Troligtvis sprids glädjen eftersom vi är så många och som alla vet så smittar ett gott skratt av sig.
Att vi är så många lockar också människor som är utpräglat sociala eller om man inte fått den gåvan så uppskattar man eller kanske till och med har behov att umgås med den typen av människor för att man skall se allt det ljusa livet har att erbjuda.

Det som många av oss har gemensamt är förutom golfen, kärleken till musik och dans.
Ofta har musiken störst roll i våra liv från tonåren och c:a 10 år framåt.
Det innebär att musiken från 50-60 och 70 talet har störst utrymme på våra resor.
Musiken hjälper oss känslomässigt tillbaks i tiden när vår glädje var lite mer naiv och okontrollerad hämningslös än den är idag.

Golfen är givetvis det viktigaste på våra resor, men på den normala golfresan får man hitta på nåt själv på kvällen och det kan bli lite tråkigt om man kanske bara är åtta golfare på resan och fyra är ett gäng som redan känner varandra.

Den fantastiska gemenskapen och underhållningen på våra kvällar innebär att ingen har nånsin frågat "Vad gör vi nu" däremot får vi ofta frågan hur skall vi hinna med, och du behöver inte hinna med allt, det är du som bestämmer när du vill ha en vilodag från golfen eller kvällsaktiviteterna.

Stämningen på banan är för oss mycket viktig. Prestige och otrevliga kommentarer lämnar vi hemma. Här är det glädjen och kärleken till golfen som är vår ledsagare. Ser vi att en golfkompis håller på att göra något fel så rättar vi till innan vår vän drabbas av plikt. Vi friar hellre än fäller.
Givetvis skall vi spela efter våra golfregler, men kanske med lite mer kärlek och förståelse än på klubbmästerskapet på hemmaklubben.

Vi spelar nåt som jag kallar "social snällgolf" det innebär att våra tävlingar skall bygga broar mellan oss som åker på denna resa.
Givetvis är tävlingarna prestigeladdade men, laddade med ett krut som mer ryker än smäller.
Därför tjoas och applåderas det mer för våra lyckliga vinnare än på någon annan golfresa.

Hotellen har alltid givit 110% för att vi skall trivas eftersom du skall veta att reser du med Don Gustavos Golfresor så är du alltid viktigaste kunden.

Black Mountain blir en otroligt spännande upplevelse och är egentligen ett alldeles för dyrt arrangemang för att jag skall känna mig bekväm med att erbjuda er denna upplevelse. När sen Harald Elisson på Black Mountain och hotellägaren på Haven Hotell samt Thai Airways gärna ville ha vår tävling och gav oss ett fantastiskt pris kändes det som ett måste att ta med denna pärla i programmet.

Corfu har många av er varit 10-15 gånger och du som inte varit där säger jag bara följ med på den roligaste golfresa du nånsin kommer att få uppleva.
Vi ses på varmare breddgrader, åtminstone om jag, alla musiker och tävlingsledare får bestämma.

Keep Swinging.

 

© Copyright 2010 Don Gustavos