Tillhör du också den skara människor som fastnat för golf? Denna härliga sport ger massor av frisk luft, nya vyer och möjligheten att träffa likasinnade i sköna miljöer. Golf är en ovanligt lyckad väg till både rekreation och nöje och det här inser allt fler. Här finns möjligheten att utöva sin favoritsysselsättning både i Sverige och utomlands, beroende på ambition och intresse, med anledning av alla de golfresor som erbjuds.

Kombinera dina intressen

Som golfare kan du dessutom kombinera en skön resa i golfens tecken med andra intressen du kan tänkas ha; mat, kultur, bad – ja, allt det som gör att du väljer ett visst resmål när du åker på semester. Smaken är förstås olika, eftersom alla golfare är olika, men det är precis det som är så roligt. Vissa föredrar att spela golf så nära den egna bostaden som möjligt, medan andra ser njutningen i att besöka nya resmål och prova de golfbanor som finns där. Oavsett vad anledningen är, är det viktigaste förstås som alltid att ha kul.

Något som också skiljer sig från en golfare till en annan, är intresset av att följa golfturneringar och liknande på TV. Vissa känner inte alls för att se andra spela golf (kanske för att de blir så sugna att spela själva), medan andra tycker det är avkopplande och spännande att följa kändisarnas golfrundor på skärmen. De som är datorintresserade väljer kanske att under vinterhalvåret spela golf på datorn, eftersom det finns många många realistiska spel att tillgå.

En riktig golfare ser dock alltid fram emot våren, när golfbanorna öppnar för spel. Det här är alltid ett riktigt vårtecken, och att spela en solig vårdag när vintern har släppt sitt grepp är faktiskt helt fantastiskt. Den som önskar uppleva våren lite tidigare bokar med fördel in sig på en golfresa till exempelvis Portugal, Spanien eller Italien.